Emmeline Padeé

BIOTHERM

Fick en goodiebag av mamma med ansiktsprodukter från Biotherm häromdagen så ska bli kul att testa dom! Kom förövrigt hem från en stressig dag på jobbet nyss och ska alldeles strax hem till Johanna för lite tjejsnack och middag i hennes nya lägenhet.

BEYONCÉ FOR VOGUE

Pics: Vogue

Ifall någon där ute har rååååkat missa Beyoncés reportage i Vogues september upplaga... KLICK

FISHIN

Jag, Jonas och hans pappa åkte ut till hans farmor och farfars stuga under förmiddagen för en fisketur ute på sjön där vilket resulterade i en hel del aborrar och lite kvalitetstid ute i solen. Ska dessvärre åka till Köping om några timmar men imorgon ska jag faktiskt på middag i bästis nya lägenhet!!

AMVROSIA

Tåget var sjukt försenat igår men kom till Alingsås tillslut. Idag tog vi en lång sovmorgon och fram mot eftermiddagen åkte vi hem till Erik en sväng. Åkte sedan och mötte upp Jonas fina familj för middag på en grekisk restaurang inne i stan vilket var supermysigt! Vi tänkte ha Johan Falk maraton nu så får väl se hur många vi hinner se innan jag slocknar=)

ISABEL MARANT 13

Pics: Elle, Tumblr

Kul att man bodde under en sten 2013 eftersom att man helt missat denna kollektionen från Isabel Marant som känns jaaaag rakt igenom. Älskar mönstret och tygerna. Hade inte heller tackat nej till Rosie Huntingtons outfit!!