Emmeline Padeé

Kategori: Jamaican Me Crazy

NOBODY KNOWS WHAT SHE'S UP TO

HÄRLIGT.. Ullvi är vidare till A spelen, hoppas på en awesome vinst här näst! Lite smått drygt att jag har spenderat precis hela min dag i eskilstuna. Matchernas tidsskillnad dödar mig. Hann med att impuls shoppa med adelina iallafall. Tummen upp. Laddar batterierna inför imorgon med kycklingspett. Peace out.FINAL FOUR 2O1O

En av dom fyra, bästa i östsvenskan.. Vi fick chansen att spela i sveriges finaste arena. A arenan dessutom. Jag kan inte vara gladare. MYCKET bra kämpat tjejer! Åkte ifrån köping 8:00 och kom hem strax efter 20:00. Har ont exakt överallt. En fin bula i pannan har jag också fått. Sova är något som uppskattas. Godnatt världen.


WALKING IN GOTLAND

Jag är tillbaks efter en fartfylld helg.. Ni har saknat mig jag vet haha nej då, men jag har inte kunnat blogga ifrån gotland eftersom att jag har haft fullt upp hela helgen och då menar jag verkligen fullt upp. Jag har gjort allt från att spela basket till att snacka danska! Vi är klara för final four vilket vi alla är glada över. Jag hatar att åka båt och det var det enda som var minus. Jag hade verkligen jätte svårt för att sova på hotellet och jag ska nog inte ta upp vad det berodde på hehe.. Det var väll lite kortfattat om hur min helg har varit. ♥ Vill också tacka min lilla oskar för t-shirten som jag fick sova i(a later!

GOTLAND HERE WE COME
Nu har jag packat klart vilket jag är glad över.. Är inte ett dugg pigg, får väll ta och sova nån timma på bussen också. Efter bussresan så ska jag sitta på en färja i ca fyra timmar? Får försöka att klämma in något inlägg där emellan. Om jag inte lägger upp något mer på dom här fyra dagarna så ses vi när jag är hemma med massvis med roliga bilder och ord haha. Hejdå alla mina söta läsare! *Stolt fotograf*.

TAGGAD INFÖR GOTLANDOsminkade brudar på bilden, dock så saknas judit erica maria och linnéa. Men dit jag försökte komma var att.. Jag är TAGGAD som in i solen. Åker ju till gotland imorgon?! Jag har knappt packat men jag har fixat busskäk och lite andra stuffs iallafall. Kom nyss hem från träningen.. Har massvis som ska göras, skolan imorgon får iallafall en fet strykning. Uppdaterar senare!! Btw. Förra inlägget blev raderat av någon konstig anledning. =)