Emmeline Padeé

Kategori: Jamaican Me Crazy

SWEAT IS FAT CRYING

Ligger helt död i min säng med skakiga armar efter en riktigt jobbig kickboxnings träning, så skönt! Hade även kickboxning (eller en mildare variant but still) på idrotten så idag känns det som att jag har tränat för en hel månad typ. Har en naturkunskaps inlämning med deadline till midnatt så det kanske vore en bra ide att börja med den nu. Hoppas att ni spenderar er kväll på ett lite roligare sätt än vad jag ska göra. Imorgon är det iallafall fredag igen och jag har sovmorgon!!

SPRAWL

Hade migrän hela natten och var helt kallsvettig när jag vaknade upp så stannade hemma ifrån skolan idag. Som tur var blev det bättre under dagen så har hunnit med att både plugga och träna kickboxning nu under kvällen! Mamma och pappa kom hem med en ny maträtt som dom har lagt till i deras meny så jag har precis ätit den, helt gudomligt god!! Next up: Kolla massa serier i sängen. xx

SÖNDAGSMYS

Har precis duschat och sitter just nu i mitt rum klädd i skönaste nattlinnet från Victoria's Secret. Jäklar vilken mördarträning det var idag alltså!! Så himla kul. Kommer dock vakna med världens träningsvärk imorgon men det är en annan femma. Nu ska jag ta ett fotbad och mysa framför tvn med mamma, puss på er!

PURE ORANGE JUICEJag och alfrida bestämde oss för att ha en fotbollskväll hemma hos mig. Vi blev smått BESVIKNA på tyskland och satte oss här istället.. Sitter och diskuterar apelsinjuice och snygga kändisar just nu. Lovar att aldrig mer kolla på fotboll om tyskland förlorar, chao!

I CAN'T HANDLE THIS CONFUSION

Glad, sur, ledsen, förvirrad och trött.. Vi tog oss till semifinal. Förlorade mot estland med en ynka poäng. Var bänkad hela matchen men måste säga att alla andra kämpade sjukt bra. Det var så himla nära att vi tog oss till final. Anyways. Funderar på att gå och lägga mig nu. Mitt humör skrämmer mig.
I'm DONE.