Emmeline Padeé

Kategori: Half Baked

BY MALENE BIRGER

Haft en hektisk tisdag och hunnit med både läkarbesök och att färga mammas hår dom sista timmarna på jobbet, hon blev sååå fin!! Vädret är ju helt fantastiskt så fick bli en svart klänning idag som jag matchade med min väska från Malene Birger. Fick den av Jonas och hans familj i studentpresent, älskar den!

BIOTHERM

Fick en goodiebag av mamma med ansiktsprodukter från Biotherm häromdagen så ska bli kul att testa dom! Kom förövrigt hem från en stressig dag på jobbet nyss och ska alldeles strax hem till Johanna för lite tjejsnack och middag i hennes nya lägenhet.

FISHIN

Jag, Jonas och hans pappa åkte ut till hans farmor och farfars stuga under förmiddagen för en fisketur ute på sjön där vilket resulterade i en hel del aborrar och lite kvalitetstid ute i solen. Ska dessvärre åka till Köping om några timmar men imorgon ska jag faktiskt på middag i bästis nya lägenhet!!

AMVROSIA

Tåget var sjukt försenat igår men kom till Alingsås tillslut. Idag tog vi en lång sovmorgon och fram mot eftermiddagen åkte vi hem till Erik en sväng. Åkte sedan och mötte upp Jonas fina familj för middag på en grekisk restaurang inne i stan vilket var supermysigt! Vi tänkte ha Johan Falk maraton nu så får väl se hur många vi hinner se innan jag slocknar=)

KANYE WEST - HEY MAMA

I Thailand är det morsdag idag så självklart bangade vi inte på att fira vår drottning lite extra denna lillördag. Mamma fick bland annat välja middag vilket resulterade i att vi åkte till Pizza Hut=) haha!