Emmeline Padeé

Kategori: Chunkey Monkey

SHOTS

MILEY: THE MOVEMENT

Ville bara uppmärksamma dokumentären jag pratade om i förra inlägget. Ni hittar den här och jag tycker verkligen att den är sevrärd! Miley är verkligen en av dom starkaste kvinnorna som finns och min syn på henne ändrades rejält efter att jag börjat kolla på dokumentären!

PRETTY LITTLE LIARS

Hade världens segaste skoldag idag och efteråt åkte jag direkt till min dansträning som var betydligt roligare! Ska hem till bästis för sleepover efter att jag har städat mitt rum och duschat lite snabbt för inatt är (FINALLY!!!) Pretty Little Liars tillbaka. Så vi ska väl ställa klockan och sova några timmar innan vi bänkar oss framför halloweenavsnittet. I'm so excited!! På tal om halloween, ska ni fira halloween i år? Vad ska ni vara utklädda till isåfall?

FREDAGENS PLANER

Sitter as we speak bredvid en sovande Lollo och väntar på att Clara ska komma hit. Vi tänkte laga middag och mysa framför Idol och efter det ska vi gå på nattbio! Insidious chapter 2 kommer stå för underhållningen och som den skräckisfantast jag är så är jag supertaggad på att få se den!! Ha en fortsatt trevlig fredag snyggingar för det ska jag ha!

THE CONJURING

 
Hade en jättemysig start på helgen då jag, Johanna och hennes kompis Isabelle åt en rejäl middag på Pizza Hut och efter det gick vi på nattbio. Vi hann även med att kika förbi en lokalfest lite snabbt och där råkade vi stöta på Alex och Linus som också var sugna på att se The Conjuring så dom hängde också med :) Filmen var förövrigt den läskigaste jag har sett i hela mitt liv utan tvekan!! Rekomenderas starkt till alla som älskar skräck!